Meld je aan voor het Congres Aardgasvrije Wijken op 4 maart 2021

14-01-2021
20369 keer bekeken

Op donderdag 4 maart 2021 organiseert PAW het online Congres Aardgasvrije Wijken. Tijdens het congres leren we samen door te DOEN! Met o.a. een live talkshow, boeiende kennissessies en alle gelegenheid om te netwerken. Ben jij er ook bij?

Samen leren door te doen

Werk jij aan aardgasvrije wijken, buurten of dorpen en ben je benieuwd naar kennis en praktijkervaringen van anderen? Dan is Congres Aardgasvrije Wijken hét online congres waar je moet zijn. Tijdens het congres geven we je de nieuwste inzichten mee, doe je inspiratie op met verhalen uit de praktijk en breid je jouw professionele netwerk uit. We leren samen door te doen!

Wat staat er op het programma?

Het congres start met een live talkshow onder leiding van Brecht van Hulten. Zij bespreekt de actualiteit van het Programma Aardgasvrije Wijken met wethouders actief in proeftuinen, Maarten van Poelgeest, Marleen Stikker en Onno Dwars. Floris Alkemade inspireert met zijn blik op de aardgasvrije toekomst. Aansluitend zijn er twee rondes met interactieve kennissessies: van samenwerken met bewonersinitiatieven tot een goede business case, van techniek tot opschaling en van koppelen van opgaven tot ontzorgen. Tussendoor kun je terecht bij het ons digitale vraagloket, aanschuiven bij de PAW-leestafel, netwerken met andere deelnemers of het PAW Buurthuis bezoeken.

Schrijf je nu in

Meld je aan via deze link. Dat kan tot en met 3 maart 2021. 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen