Van der Pekbuurt, Amsterdam
Overwhere-Zuid, Purmerend
't Ven, Eindhoven

Programma Aardgasvrije Wijken

Werk je bij of voor een gemeente, regio, provincie of waterschap aan het aardgasvrij maken van wijken? Dan zit je hier goed. Dit is de online plek waar relevante informatie wordt gedeeld en waar je professionele netwerk samenkomt.
Op dit platform vind je informatie over het Kennis- en Leerprogramma (KLP), de Proeftuinen en diverse thema's die een rol spelen bij de aardgasvrije opgave. Laat je inspireren, deel het laatste nieuws, praat mee of stel een vraag. Liever besloten samenwerken? Dat kan hier ook. 
Maak nu een account aan en profiteer van de kracht van dit netwerk!

Tweede ronde proeftuinen

Gemeenten kunnen weer een aanvraag indienen voor een proeftuin. Dit kan tot en met 1 april 2020. Een proeftuingemeente ontvangt een financiële bijdrage om bestaande gebouwen aardgasvrij te maken.

Lees meer

Transitievisie Warmte

Wat houdt deze visie in en waar begin je?
In het Kennis- en Leerprogramma hebben we met gemeenten die al een transitievisie warmte hebben opgesteld een stappenplan gemaakt.

Lees meer

Congres Aardgasvrije Wijken

Het congres vindt plaats op 23 januari en is onmisbaar voor iedereen die werkt aan de aardgasvrije opgave. Bekijk het programma en schrijf je in op de congrespagina.
 

Schrijf je in

 
 
 

Vraag en antwoord

De aardgasvrije opgave gaat gepaard met een groot aantal vragen. De veelgestelde vragen houden we bij op deze pagina. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op met de helpdesk.

Lees meer

Ronde van Nederland

De Ronde van Nederland is een serie van dertien bijeenkomsten over de toepassing van de Leidraad. Mis de bijeenkomst in jouw provincie niet.
 

Lees meer

Kennis- en Leerprogramma

Het Kennis- en Leerprogramma is er voor alle gemeenten. We ondersteunen gemeenten die al aan de slag zijn met de aardgasvrije opgave en gemeenten die nog aan het begin staan. 

Lees meer