Lezen, vragen en netwerken

Gevulde leestafel

Wie nog niet genoeg informatie heeft gekregen in een het plenaire programma of in een van de sessies, kan zich tegoed doen aan de royaal gevulde ‘leestafel’. Een keur aan artikelen, podcast-afleveringen, webinars en video’s geeft een rijk beeld van de informatie die beschikbaar is over het aardgasvrij maken van wijken. De leestafel is de hele middag bereikbaar en trekt bijna 300 bezoekers.

Stel je vraag

Deelnemers met een specifieke vraag kunnen terecht bij één van de vier vraagloketten. Tussen 14:00 en 14:45 uur en 15:00 en 15:45 uur zitten meerdere mensen klaar voor het beantwoorden van de vragen. Deelnemers kunnen kiezen uit een loket van het Expertise Centrum Warmte, het Netwerk Aquathermie, het Programma Aardgasvrije Wijken of het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie.

Een match zoeken

Iedereen kon in een persoonlijk profiel ‘tags’ toevoegen en dat werd door veel mensen ook gedaan. Waar zijn ze naar op zoek, wat hebben ze te bieden? In de online omgeving voor ‘matchmaking’ zien deelnemers automatisch wie overeenkomt met de door hem of haar ingevulde tags. Met één druk op de knop ontstaat er een match om te chatten en videobellen.

Cookie-instellingen