In één klap de belangrijkste kennisproducten

07-12-2022
2450 keer bekeken

In de afgelopen jaren ontwikkelden het Programma Aardgasvrije Wijken en het Expertisecentrum Warmte een groot aantal kennisproducten. Om gemeenten maximaal overzicht te bieden zijn deze nu weergegeven op een uitklapbaar overzicht – de klapper- van de Gemeentereis Aardgasvrij.

De klapper is bedoeld om ambtenaren van gemeenten verder te ondersteunen in de lokale warmtetransitie. Hij geeft aan de hand van de Gemeentereis Aardgasvrij een overzicht van de belangrijkste kennisproducten die PAW en ECW van 2019 tot en met 2022 hebben ontwikkeld, op basis van ervaringen van (proeftuin)gemeenten. Per fase van de gemeentereis – verkenning, voorbereiding, uitvoering en nazorg – zijn de producten geclusterd die voor die fase relevant zijn. Door de QR-codes te scannen op de papieren versie of op de links te klikken in de digitale versie, kom je direct bij de kennisproducten. Vandaaruit kom je op de vervolgpagina’s met verdiepende informatie.

Wil je de klapper op papier ontvangen? Kom dan nog dit jaar naar een van de bijeenkomsten van het Kennis- en leerprogramma Aardgasvrije Wijken of ga in 2023 naar de bijeenkomsten van het nieuwe Nationaal Programma Lokale Warmtetransitie. De klapper is gedrukt op robuust papier en kan daardoor lang mee als naslagwerk. Hang hem op een zichtbare plek, zodat jij en je collega’s er goed gebruik van kunnen maken. Zie je geen kans om naar een bijeenkomst te komen? Je kunt de klapper ook digitaal bekijken.

In 2050 moet de hele gebouwde omgeving aardgasvrij zijn. De klapper helpt je op de weg ernaartoe. Samen maken we de reis naar aardgasvrij.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen