Start na de zomer bij het Nationaal Programma Lokale Warmtetransitie (NPLW)

27-07-2022
3271 keer bekeken

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het nieuws op deze pagina? Log in of maak een account aan. Klik op de knop 'VOLGEN' bovenaan deze pagina. Dan krijg je bericht als er iets op deze pagina wijzigt. 
 

Ik wil een account

 

Wil jij werken voor het Nationaal Programma Lokale Warmtetransitie? Er zijn ongeveer 25 vacatures waarvoor pragmatische en bevlogen medewerkers gezocht worden. Medewerkers die affiniteit hebben met de energietransitie en energie krijgen van complexe opgaven, waar gemeenten in Nederland voor staan.

Het NPLW ondersteunt gemeenten

Door kennis- en expertise beschikbaar te stellen, goede voorbeelden te delen en het onderling leren mogelijk te maken. Ook heeft het NPLW een belangrijke rol in het ophalen en wegnemen van knelpunten en belemmeringen in de uitvoeringspraktijk. Aanvullend komt er ook een regionale ondersteuningsstructuur als eerstelijns ondersteuning voor gemeenten dichtbij huis. Vanuit deze regionale steunpunten wordt ook de regionale samenwerking ondersteund tussen gemeenten, netbeheerders, corporaties, bewonersinitiatieven en de sector van bouw en techniek.

Reageren kan tot 1 september

Hieronder vind je een overzicht van de verschillende vacatures:

 

 

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen