Tweede congres Aardgasvrije Wijken op 4 maart 2021

03-12-2020
13226 keer bekeken

Zet donderdagmiddag 4 maart 2021 nu al in je agenda! Dan organiseert Programma Aardgasvrije Wijken de tweede editie van het Congres Aardgasvrije Wijken. Dit keer online. Hier krijg je de nieuwste inzichten mee, doe je inspiratie op en breid je je netwerk uit.

Congres Aardgasvrije Wijken | SAMEN LEREN DOOR TE DOEN

Leren van de praktijk en van elkaar. Dat gaan we doen op het tweede congres Aardgasvrije wijken op 4 maart van PAW. Een congres voor professionals die zich bezig houden met het aardgasvrij maken van wijken, buurten en dorpskernen. De eerste editie afgelopen januari werd bezocht door 1200 bezoekers. Dat smaakt naar meer. We rekenen op de aanwezigheid van veel gemeenten, maar ook voor andere overheden, woningcorporaties, netbeheerders, warmtebedrijven, bouwers en installateurs, energiecoƶperaties en bewonersinitiatieven is dit congres een aanrader. Net als voor wetenschappers, studenten en onze vele kennispartners.

Registratie geopend medio januari 2021

De officiƫle uitnodiging met daarin het programma voor het congres volgt begin volgend jaar. Vanaf dat moment opent ook de registratie.

Afbeeldingen

X (voorheen Twitter)

Cookie-instellingen