Uitleg over de vijf warmtestrategieën

October 30, 2019
334 keer bekeken

Nieuwsbrief

Abonneer je op de maandelijkse nieuwsbrief, een coproductie van het Programma Aardgasvrije Wijken (PAW) en het Expertise Centrum Warmte (ECW).

Ik wil de nieuwsbrief ontvangen

Blijf op de hoogte

Op de hoogte blijven van het nieuws op deze pagina? Log in of maak een account aan. Klik op de knop 'VOLGEN' bovenaan deze pagina. Dan krijg je bericht als er iets op deze pagina wijzigt. 

Ik wil een account

 

In de Startanalyse van het Planbureau voor de Leefomgeving worden vijf strategieën uitgewerkt voor de verduurzaming van de warmtevoorziening. Weten wat deze strategieën inhouden? Bekijk de infographic of lees de factsheets.

Electiciteitsnet, collectieve warmtepomp of warmtenet?

Het Expertise Centrum Warmte heeft een handige infographic ontwikkeld om per strategie inzichtelijk te maken welke aanpassingen er in de bestaande warmtevoorziening nodig zijn om de gemeente aardgasvrij te maken. Is het bijvoorbeeld nodig om het elektriciteitsnet te verzwaren? Of moet er een collectieve warmtepomp komen of een warmtenet? De infographic loodst je stap voor stap door elke strategie, zodat je hier meer inzicht in krijgt. 

Uitgebreide uitleg

Wil je in iets meer detail weten wat de strategieën inhouden? Waar de strategie bijvoorbeeld geschikt is, hoe duurzaam het is en wat het betekent voor betrokken partijen? Lees dan de strategiefactsheets met uitgebreide uitleg over deze warmtestrategieën.

Images

Twitter

Cookie settings