Symposium “Koppelen! Van stadsvernieuwing naar buurtverduurzaming”

24-04-2023 1141 keer bekeken

Begin

02-11-2023 om 15:00

Einde

02-11-2023 om 18:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Ede

Koppelen van de warmtetransitie aan veiligheid, vergroening, sociale samenhang, armoedebestrijding; tijd om door te pakken. Laat je tijdens dit symposium op een mooie plek inspireren door de stads- en wijkvernieuwing; hoe versnel je met een integrale aanpak?

Op maandag 2 november gaan interessante sprekers onder leiding van Natasja van den Berg met elkaar en met jou in gesprek.

Met:

  • Welke lessen uit de leefwereld van de buurt moeten we ter harte nemen? - Nasra Djorai gebiedsmanager Feijenoord, Rotterdam
  • Wat is de betekenis is van de stads- en wijkvernieuwing van de jaren 70 en 90 voor wijk en buurt nu? - Huub Glas, procesmanager en duurzaam ondernemer
  • Hoe organiseren we een grootschalige isolatie-aanpak? – Olof van der Gaag van de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie.

Kom ook en neem je vragen, ervaring en ideeën mee!

Aanmelden kan hier

Locatie

Het gaat allemaal gebeuren in Akoesticum, vlakbij station Ede-Wageningen. Akoesticum is een nationaal trainingscentrum voor de muziek, dans en theater. We kunnen onze bijeenkomst dan ook omlijsten met mooie intermezzo’s.

Ontvangst vanaf 15.00 uur, we sluiten om 17.00 uur af met gelegenheid tot napraten tot 18.00 uur.

Meer informatie

Vragen? Neem contact op met Jan.Kastje@platform31.nl.

Cookie-instellingen