Online sessie isolatie en circulariteit voor proeftuinen met Platform31

02-05-2022 1290 keer bekeken

Begin

05-07-2022 om 13:00

Einde

05-07-2022 om 15:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

online bijeenkomst

Tegelijk met de energie transitie staan we voor een andere complexe duurzaamheidsopgave: een volledig circulaire economie, uiterlijk in 2050. De energie- en grondstoffentransitie zijn grotendeels twee kanten van dezelfde medaille. Platform31 organiseert drie bijeenkomsten in 2022 om gemeenten inzichten en handvatten te bieden om (beter) om te gaan met de kansen en afwegingen.  

De eerste bijeenkomst vindt plaats op 5 juli. Deze gaat over diverse aspecten van circulair isoleren vooral de rol van gemeenten op dit gebied. Aan welke knoppen kunnen beleidsmedewerkers en proeftuinprofessionals draaien om de lokale energietransitie circulair(der) te maken? De bijeenkomsten beogen vooral om de gemeentelijke professionals te ondersteunen om zelf de juiste vragen te stellen en afwegingen te maken. 

Aan het eind van de bijeenkomst inventariseren we waar aan welke onderwerpen gemeenten het meeste behoefte hebben om in de twee sessies na de zomer te behandelen. Afvaardigingen per gemeente kunnen per sessie verschillen.

Aanmelden

Aanmelden voor 5 juli kan bij Nina Tom, nina.tom@platform31.nl Graag melden: naam, gemeente en/of proeftuin en basiskennisbehoefte.

Cookie-instellingen