Webinar Resultaten Design Sprint 'Arbeidsmarkt & Scholing in aardgasvrije wijken' - PAW

20-04-2022 358 keer bekeken

Begin

12-05-2022 om 10:00

Einde

12-05-2022 om 11:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online bijeenkomst

Tijdens deze webinar op 12 mei delen we de resultaten van de Design Sprint die plaatsvond van 19 tot 22 april. Heb je hieraan deelgenomen? Of wil je weten welke nieuwe oplossingen er zijn bedacht om de integrale aanpak van de aardgasvrije opgave verder te brengen (specifiek op het gebied van arbeidsmarkt en scholing)? Meld je dan snel aan!

Bij de integrale aanpak van de aardgasvrije opgave krijg je te maken met zogeheten wicked problems: complexe dilemma's en uitdagingen waarvoor niet één pasklaar antwoord bestaat.

Gedurende de vierdaagse Design Sprint werkten we aan vraagstukken rond de integrale aanpak van 'Arbeidsmarkt & scholing' en de aardgasvrije opgave. Deelnemers deden dat met anderen die ook voor een gemeente werken aan deze thema's. En via een wetenschappelijk bewezen denkmethode: Design Thinking. De Design Sprint leidde tot nieuwe inzichten en oplossingsrichtingen. De beste optie werkten we uit tot een 'prototype'. En dat hebben we getest in de praktijk.

Tijdens het webinar op 12 mei 2022 presenteren we online het resultaat van deze design sprint en vertellen we je wat we hebben geleerd uit de praktijktest. We kijken ook terug op de werkwijze van Design Thinking en delen ervaringen van deelnemers.

Aanmelden en vragen 

Aanmelden

Heb je vragen over deze bijeenkomst? Mail Maaike Liem via maaike.liem@vng.nl.

Cookie-instellingen