Bijeenkomst verbinden van opgaven: waarom, hoe en wat – PAW

08-11-2021 1802 keer bekeken

Begin

14-12-2021 om 10:00

Einde

14-12-2021 om 12:00

Maximaal aantal aanmeldingen bereikt, je kunt je niet meer aanmelden.

Locatie

Online bijeenkomst

Het verbinden van opgaven aan de aardgasvrij transitie is een belangrijke pijler van de wijkaanpak. In de praktijk is het koppelvraagstuk echter al een opgave op zich. Waarom is verbinden van opgaven belangrijk, hoe doe je dat en wat is daar voor nodig?

Tijdens deze online bijeenkomst presenteren we samen met betrokken gemeenten de kennisproducten die we tot nu toe hebben ontwikkeld, nemen we jullie mee in lopende onderzoeken en we vragen jullie input en deelname aan toekomstige projecten. 

Première animatie

Waar hebben we het over als we ‘verbinden van opgaven’ noemen? Om dat snel en eenvoudig uit te leggen is een animatie gemaakt. Ben jij een van de eersten die hem te zien krijgt?

Onderzoek koppelkansen

Onderzoeksinstituut Drift voert in opdracht van het Programma Aardgasvrije Wijken een onderzoek uit naar kansen om andere opgaven te verbinden aan de aardgasvrij transitie. Tijdens de bijeenkomst delen ze de resultaten tot nu toe.

Deze bijeenkomst is bedoeld voor medewerkers van gemeenten (bijvoorbeeld projectleiders, gebiedsregisseurs, strategen en adviseurs) en andere lokale overheden die zich bezighouden met een gebiedsgerichte aanpak. Zowel voor proeftuinen als niet-proeftuinen. De bijeenkomst is niet voor adviesbureaus.

Geïnteresseerd? Meld je aan via onderstaande button.

Aanmelden

Heb je vragen over deze bijeenkomst? E-mail Maaike Liem via maaike.liem@vng.nl

Cookie-instellingen